Solholmen i Alverstraumen

Ærverdige Solholmen i Alverstraumen har en unik historie, og har de siste årene blitt pusset opp og modernisert. 45 minutter nord for Bergen kan du nå leie din egen hytte på en egen øy, helt i vannkanten.

 

Med båt inkludert i leien har du naturen og båtlivet fritt tilgjengelig rett utenfor dørstokken. Dra på fisketur, besøk Feste kai eller gå til land på en holme for å grille og kose deg. Mulighetene er mange.

 

Eiendommen passer perfekt for store og små grupper, venner og familie, bedrifter på tur, samt teambuilding/konferanse eller private arrangementer. I ett av nøstene er det innredet med bord og stoler samt egen, privat pub, og kan derfor benyttes som både kurslokale for bedriftssamlingen og til private selskaper.

Solholmen har 16 overnattingsplasser, men har stor plass til gjester som ikke skal overnatte om du ønsker å arrangere besøk, bursdag, konfirmasjon eller bryllup mens du leier Solholmen.

 

Om det er ønskelig med prosjektor og annet møteutstyr må det gis beskjed på forhånd.

 

Ved leie av Solholmen, leier du bare eiendommen av oss. Ønsker du ikke lage mat selv, tilbyr XX firma alle måltider. Hos dem kan dere også leie inn deres helt egen kokk for å lage fersk mat til deg og gjestene dine. Dersom du ønsker å gjennomføre et privat selskap er også mulighet for catering, samt at XX kan bistå med planlegging og gjennomføring av oppholdet ditt. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Leie av Solholmen kan ikke bookes direkte på vår nettside, men du kan sende forespørsel. Fyll ut kontaktskjemaet under, og beskriv når du ønsker å leie Solholmen, så kontakter vi deg snarest.

Praktisk info

Leie av Solholmen er leie av hele eiendommen. Inkludert i dette er øyas to båter, strøm, sengetøy, service og øvrig utstyr som er tilgjengelig på holmen. Utvask er ikke inkludert, og holmen skal leveres tilbake i samme stand som da man overtok. Ved leie av Solholmen leier man hos oss bare eiendommen, men vår samarbeidspartner kan tilby flere tjenester som utvask, catering, arrangementsplanlegging etc. Dersom man ønsker å leie Solholmen for å arrangere arrangementer, gjør vi oppmerksom på at bare private arrangementer er tillatt. Solholmen Invest AS som utleier tilbyr ikke tjenester relatert til dette, men kan vise til xx xxx.

Ta kontakt, så finner vi en løsning som passer deg!

Lei din egen, private øy - 45 minutter nord for Bergen

Send forespørsel om leie

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål

 

Epost: post@ferieleiligheter.com

 

©2020 Rognaldsen Eiendom / Solholmen Invest

Gjennom vår nettside gjør vi det enklere å booke ferieboliger hos oss. Denne nettsiden er startet i felleskap av Rognaldsen Eiendom AS og Solholmen Invest. Det er disse selskapene som er utleier av feriebolingene.

 

Ferieleiligheter.com er ikke en aktør men en felles nettside som driftes og eies av disse selskapene.